USG Forsikring

USG Forsikring drives af USG Danmark Forsikringsagentur.  
Vores kompetenceområder er udvikling, salg og administration af forsikringsydelser til elektronik. Vi skræddersyr forsikringsprogrammer, der tilfører ekstra værdi til virksomheders produkter og services. 
Vi har stor erfaring med løsninger til detailkæder, webshops, producenter og distributører... særligt til IT- og Mobil branchen.

Vi står blandt andet bag disse forsikringskoncepter og brands

Mobilforsikring.dk, Totalforsikring.dk, Serviceforsikring.dk og Edbforsikring.dk.
Desuden udvikler vi White Label løsninger hvor forsikringsydelserne f.eks. markedsføres i dit firmanavn eller et specifikt product name / brand.

Vi har gjort det siden 1995

I dag er vi solidt funderet i markedet og samarbejder med over 500 virksomheder inden for All-risk og warranty. Vi ved hvad der forventes af samarbejdet... både med hensyn til pris, markedsføring og implementering af loyalitetsprogrammer. 

Vi er vant til store volumener og kan varetage alle opgaver, herunder opkrævning af præmie, fornyelse samt police- og skadeadministration. Vi kan tilbyde din virksomhed Single Pointe of Contact og et samarbejde med nogle af markedets dygtigste Service Providere, der sikrer dine kunder landsdækkende service fra mere end 20 Service Points i Danmark. 

Vi tager forsikring seriøst

Vi er registreret hos - og under tilsyn af Finanstilsynet i Danmark og alle vores dækninger udbydes i samarbejde med selskaber, der er medlem af Garantifonden for skadesforsikring. Vi har store krav til vores samarbejdspartnere, der skal levere de bedste produkter... både med hensyn til dækning, pris og fleksibilitet i samarbejdet.

VI PASSER PÅ TING